A Lenovo Thinkpad lehengerlő teljesítménye

Lenovo ThinkPad

A kínálat hatalmas és a választék nagyon nehéz. Minden gyártó különféle funkciókat épít be a termékeibe, amivel igyekeznek elnyerni a felhasználók tetszését. A Lenovo Thinkpad kitűnő és impozáns laptop, amivel minden nagyon gyorsan és hatékonyan elvégezhető.

A termékeink között olyat is találni, amelyek harmadik generációs i5 Intel processzorral vannak felvértezve és az arzenált gazdagítja még további 8 GB memória, tárolóegységnek pedig nem más, mint a villámgyors SSD szolgál. Joggal gondolunk ilyen adatok láttán először arra, hogy ennek aztán az ára sem lehet semmi.

Valóban nem semmi, de nem is olyan magas, mint amire számítunk. Egy használt laptop ára sokkal kedvezőbb az új modellel szemben, még egy Lenovo Thinkpad esetében is. Egy ilyen konfigurációval szinte nincs is olyan dolog, ami lehetetlenné válna az átlagos felhasználónak.

Hogyha nem vagyunk otthon ebben a témában, akkor könnyen ránk sózhatnak egy méregdrága új modellt, aminek a teljesítményét ki sem tudjuk használni. A használt Lenovo Thinkpad gazdaságos megoldás minden tekintetben.

Print Friendly, PDF & Email