Levendula illatú kecsketejes szappan

kecsketejes szappan
Kecsketejes szappan

A levendula csodálatos illata nagyon sokunk kedvence, így örömmel vásárolunk olyan termékeket, amelyekben összetevőként szerepel. Most lehetőségünk van levendula illatú kecsketejes szappan megvásárlására a vitalis-szappan.hu webáruház jóvoltából. Varázslatos illatával és kiváló bőrápoló tulajdonságaival kényeztet ez a produktum.

Kecsketej, kaolin és extra adag shea vaj található a hozzávalók között, ezek teszik alkalmassá az érzékeny, száraz bőr ápolására. Arcra, testre egyaránt ideális ez a kecsketejes szappan, ami nyugtató hatásával is megajándékoz bennünket. Ajándékba szintén ideális választás, mert mindenki örül egy természetes alapanyagokból előállított terméknek.

Ennek a jellegének köszönhetően, a kecsketejes szappan használata semmilyen kellemetlen mellékhatást nem okoz, hiszen kizárólag növényi összetevőkből áll. A megrendelése nagyon könnyen zajlik és akkor sincs baj, ha a tervezett ajándékozás előtt csak rövid idővel igényeljük, mert a házhozszállítás hamar megtörténik. Bátran döntsön a kecsketejes szappan megvétele mellett!