A mágneses festék főbb tulajdonságai

Mágneses festék

Szívesen felújítaná az otthonában lévő, igen praktikus mágneses falat, de nem tudja, hogy milyen eszköz lenne erre a legalkalmasabb?

Nézzen be a Festékaréna folyamatosan bővülő termékkínálatába, hiszen itt garantáltan megtalálhatja azt a minőségi, prémium festéket, amire vágyik! A mágneses festék számos jeles tulajdonsággal rendelkezik, ezek egyike pedig, hogy szinte újjá varázsolja a sok használattól kopottá vált mágneses táblát. Az első osztályú, minőségi termék rendkívül gyorsan szárad, nagyon könnyű vele dolgozni. Száradása után, az általa bevont felület nagyon strapabíró lesz. Ellenáll szinte mindenfajta sérülésnek, emellett hosszútávon megőrzi ragyogó megjelenését.

Abban az esetben, ha a választása egy enyhe szagú, vizes bázisú termékre esik, a tökéletes végeredmény mellett abban is biztos lehet, hogy környezetbarát festéket használt, így óvva a közvetlen környezetét és a természetet is. A mágneses festék alkalmazásával a tulajdonát képező tábla tükörsimává, egyenletessé és ragyogóvá válik majd.

Print Friendly, PDF & Email