Mágnestábla környezetkímélő kivitelben

Praktikus mágnestábla

Praktikus mágnestábla

Biztosan sok szülő találta már szembe magát a gyermeke művészi oldalával. A kicsik szemében minden egy nagy vászon és ők imádják kihasználni a felületeket. Egy hosszadalmas és drága felújítás után, könnyen egy kisebb idegösszeroppanás áldozataivá válhatunk, hogyha nincs a gyerekszobában mágnestábla.

Sőt, ez még a tinik estében is hasznos kiegészítője lehet a szobának. A kisebbek a színes rajzaikat, míg a nagyobbak különféle posztereket helyezhetnek el a felületén. Miért pont a posztereket?

Mert a falakról könnyen letépheti a ragasztószalag a festéket, ami csúnya nyomot hagy. Aki az üzleti szférában dolgozik, annak a munkahelyén is jól jöhet egy mágnestábla, mert ezzel egyszerűbb és esztétikusabb prezentációk tarthatóak, mivel nem kell a krétaporban fuldokolni.

Könnyű, ezért egyszerűen hordozható az összecsukható lábaknak köszönhetően. Az összeszereléséhez nincs szükség különösebb szakértelemre és a falon is elhelyezhető. Visszatérve az otthoni környezetbe, a nappaliban is kiválóan mutathat, hogyha a mágnestábla felületét családi fényképek díszítik, amiket kedvünk szerint cserélgethetünk.

Print Friendly, PDF & Email