Melyek voltak a legnépszerűbb esküvői ruhák 2018-ban?

Egyes esküvői ruhák 2018-ban is nagy népszerűségnek örvendtek.

Napjainkban sajnos egyre kevesebb fiatalpár dönt a házasság mellett. Sokan választják helyette az élettársi kapcsolatot, amiről úgy gondolják, hogy előnyösebb. Azonban a házasság nemcsak egy papír, ami összeköt két embert. A különleges kapcsolat a közös útról, a problémák megoldásáról és az utódok felneveléséről is szól. Ha az esküvő gondolata foglalkoztatja, akkor minél előbb ki kell választania a menyasszonyi ruháját. Egyes esküvői ruhák 2018-ban is nagy népszerűségnek örvendtek.

A különleges ruhának egyre inkább a funkcionalitása került előtérbe. Eleinte mindenki a túldíszített, habos-babos, abroncsos szoknyák mellett döntött. Ahogyan változtak az idők és divatosabbá váltak a ruhák, úgy készültek el a hosszú aljból egy mozdulattal rövid szoknyává alakítható változatok. Ezután egyre népszerűbbé váltak az úgynevezett vintage stílusú darabok. Ezek általában a régies, 60-70-es évekbeli hippi korszakból fejlődtek ki. A ruhák rendkívül letisztultak és csipkések voltak.

A díszítésnél felhasznált alapanyagok között inkább a természetben megtalálható tárgyak domináltak. A tavalyi és az idei évben már egyre inkább az elegáns és exkluzív változatok kezdtek el dominálni. A nagyméretű, szinte a királyi esküvőt idéző darabok kerülnek előtérbe. A 2019-es évre vonatkozó menyasszonyi ruha trend is inkább a részlet-gazdag, nőiesebb kivitelek felé hajlik.

A szakértők már most kijelentették, hogy idén olyan esküvői ruhák közül válogathatnak majd a hölgyek, amelyek a minimalista jegyekkel ellátott szoknyáktól, egészen a nagyméretű, abroncsos kivitelekig, bármilyenek lehetnek. Egy alapmodellt is ki lehet választani, amit az ízlésének megfelelően teljesen egyedivé varázsolhat. A tervezők olyan darabokat is megmutattak, amelyek decens és szűk alsó résszel készültek, mégis bővebbek voltak a különleges, palásthoz hasonló kiegészítőnek köszönhetően. Természetesen a menyasszonyi ruha kiválasztásánál rendkívül lényeges az alkat is. Egy teltebb hölgy például ne válasszon testhezálló, nagyon szűk szoknyát.

Print Friendly, PDF & Email