Minőségi gyapjú fonal vonzó áron

gyapjú fonal

Gyapjú fonal

Egyre többen vágnak bele a kötésbe, hobbi szinten. Szellemileg kikapcsol, könnyedén lehet végezni tévézéssel, filmnézéssel, zenehallgatással vagy beszélgetéssel párhuzamosan, a végeredmény pedig egy hasznos kardigán, pulóver vagy egy jó meleg sapka, esetleg sál lesz.

Az általunk forgalmazott puha és kellemes tapintású gyapjú fonal télen használt takarók formájában is a minőséget és a különlegességet fogják belopni az otthonába. Bármi készüljön is belőle, garantáltan nyakig bele fog burkolózni, hogy átérezze a kellemes anyagát, állagát, melegét.

A honlapunkon található gyapjú fonal nemcsak kötéshez, hanem horgoláshoz is tökéletes alapanyag. Válassza ki kedvére nálunk a kívánt típust és színt, szerezzen be hozzá megfelelő kötő- vagy horgolótűt és mi máris útjára indítjuk a csomagját!

A gyapjú fonal vastagságától függően, nemcsak téli holmikat készíthet, hanem nyári vagy kora őszi ruházati cikkeket is. Ez a fonaltípus amúgy horgolt táskákhoz, játékfigurákhoz, tároló szatyrokhoz és más lakásdekorációhoz is ideális.

Print Friendly, PDF & Email