Mire figyeljünk gyerekülés vásárlás alkalmával?

Gyerekülés

Nagyon sok autós szülő már olyan babakocsit vásárol, amelyik az első időszakra megoldja a kicsik autóztatását is. Ilyen esetekben a gyerekülés vásárlás akkor válik csak szükségessé, amikor már nagyobb lesz a gyerkőc.

Ilyenkor is a biztonság a legfontosabb, de már a könnyű ki- és beszállás, valamint a tisztíthatóság és egyéb egyéni szempontok is lényegesek. Szerencsére, biztonsági fokozat általában csak elméleti követelmény marad, mivel ritkán történnek komoly balesetek, viszont már egy nagyobb koccanást is megérez a gyerekek érzékeny csontozata.

Egyszóval, a gyerekülés vásárlás minden esetben nagy körültekintést kíván. Mindenkinek ismernie kell a saját szempontjait és ez alapján dönteni. Sokan elfelejtik a biztonsági szempontokat, és inkább a praktikusságra figyelnek a gyerekülés vásárlás során, pedig a baj csak egyszer történik meg.

Senki sem úgy ül autóba, hogy balesete lesz, de ennek ellenére soha nem lehet tudni. Szinte mindegy, hogy kinek a hibája egy ütközés, a következményeket minden utas viseli.

Print Friendly, PDF & Email