Mit javasol a koreai bőrápolás?

koreai bőrápolás
Koreai bőrápolás

Amikor az ember alig tudja elhagyni az otthonát, akkor jól jönnek a kozmetikai tanácsok. A koreai bőrápolás például megtanítja, hogy az egyik legfontosabb a hidratálás. Vegyük például a jelenlegi járványhelyzetet! Amennyiben hallgatunk a hatóságokra, úgy naponta többször is megmossuk a kezünket.

Ehhez általában meleg vizet és szappant használunk, így előbb vagy utóbb szárazságra fogunk panaszkodni. Az ázsiai tanácsokat követve, érdemes szinte minden kézmosás után egy csepp hidratáló krémet is alkalmazni. Az a legjobb, ha a kezünk még nedves a krém felvitelekor, mert így sokkal könnyebben és gyorsabban felszívódik majd.

A másik tanács, hogy ne hagyjunk fel a napi rutinunkkal. Biztosan nehezebben vesszük rá magunkat erre, hiszen nem kell elhagynunk a lakást, azonban ettől még nem szabad elhanyagoljuk a bőrünket. A koreai bőrápolás alapja a következetesség és a rutin. Ha egyik nap elvégezzük, utána pedig pár napig nem, akkor nem fogunk vele semmit elérni. Győzzük le a rossz kedvet és ápoljuk a bőrünket!