Ön mit tenne meg gyermeke biztonságáért?

Q50 okosóra

Bizonyára elsőre az jutott eszébe, hogy mindent, illetve bármit. De vajon tényleg minden lehetséges dolgot bevet azért, hogy nyugodt szívvel engedhesse el a lurkót óvodába, iskolába, a barátokhoz vagy a játszótérre? Ha a gyerkőcnek nincs még Q50 GPS nyomkövető okosóra a kezén, akkor sajnos azt kell mondjuk, hogy még nem tett meg mindent.

Azonban nem kell ez sokáig így legyen, mert fantasztikus ajánlatunknak hála, akár most is beszerezheti ezt a nagyszerű szerkezetet. A Q50 okosórát most 12.990 Forintért cserébe vásárolhatja meg, amivel folyamatosan nyomon követheti, hogy merre jár a csemetéje, illetve bármikor lekérheti a pontos tartózkodási helyét.

Így, ha éppen nem találja ott, ahol a találkozót beszéltek meg, vagy ahová érte kellett volna mennie, akkor pillanatok alatt ellenőrizheti, hogy hol is van. Amennyiben mostanában kezdett egyedül járni iskolába vagy hétvégenként kíséret nélkül megy már át a nagyiékhoz, akkor többé nem kell félve várakoznia, hogy tényleg megérkezik-e a célhoz, mert a Q50 GPS nyomkövető okosóra közvetíteni fogja az útját.

Ugyanakkor az óra jelezni fog Önnek, ha hamarosan lemerül és akkor is, ha lekerült a fia, lánya karjáról, esetleg erőszakkal vette le valaki. Tehát tényleg minden mozdulatát követheti, így egyetlen pillanatra sem kell szem elől vesztenie. Továbbá, az okosóra pánikgombbal is el van látva, amit ha a tulajdonosa megnyom, akkor azonnal értesítést fog kapni erről és a GPS koordináták alapján máris a segítségére siethet.

Természetesen a Q50 kellemesebb dolgokra is használható, hiszen szöveges és hangüzenet fogadására, küldésére egyaránt alkalmas, így a nap folyamán is tarthatják a kapcsolatot egymással. Valamint egyéb hasznos alkalmazások is telepítve vannak rá, mint az alvásfigyelő vagy a lépésszámláló, amelyek fontos adatokat rögzíthetnek az egészségmegőrzés szempontjából. Tehát mindenképpen érdemes befektetni a Q50 készülék beszerzésébe, mert nemcsak biztonságban tudhatja a gyerkőcét, hanem bármikor el is érheti és még az egészségi állapotára is odafigyelhet általa.

Print Friendly, PDF & Email