Munkavédelmi csizma minden igénynek megfelelően

A munkavédelmi csizma kiejezetten hasznos
A munkavédelmi csizma kiejezetten hasznos

Minden munkahelyen van kötelezően előírt ruházat, a munkások biztonsága érdekében. Az egyik leggyakoribb darab a munkavédelmi csizma. Feladata a lábfej és az ujjak biztonságban tartása, hála az általában az orrba beépített acél merevítőknek.

Abban az esetben, ha valami kemény tárgy esne le az asztalról, ha belerúgna valamibe vagy ráhajtana egy autó, a lábfej védve lesz. Az olajálló és a csúszásmentes talp nemcsak a műhelyekben jön jól a dolgozóknak, hanem más vizesedő, csúszós felületeken is hozzájárul a biztos lépésekhez.

A kétrétegű talpszerkezet segíti a hosszú órák kényelmesebbé tételét, az energiaelnyelő sarokkal pedig kisebb az esély a térdpanaszokra. A legtöbb munkavédelmi csizma hőálló talppal is rendelkezik, hogy minden körülmények között megvédje a viselőjét.

Mérethiányra sem panaszkodhat senki, ugyanis a 35-ös mérettől egészen a 49-ig választhatnak. A bakancsok általában feketék, hogy kevésbé koszolódjanak össze, ám lehet találni közöttük kéket, barnát, szürkét, sőt, még fehér modellt is.