Mutatós karórák svájci szerkezettel

Karórák
Karórák

Az órák kizárólagos időmérő funkciója már rég túlnőtte magát – a szóban forgó kiegészítők ugyanis amellett, hogy jelzik a pontos időt, illetve egy sor fontos információt közvetítenek, kiemelten magas esztétikai értékükkel aranyozzák be az életünket. Karórák gyártásával és forgalmazásával szinte minden nagy brand foglalkozik az ékszervilág berkein belül – így a világhírű osztrák vállalat, a Swarovski is. Azok a személyek, akik ismerik a márka kristálykülönlegességeit, bárminemű előzetes tájékoztatás nélkül tudják, mit várhatnak el a karórák kínálatától.

Nos, mindennemű túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy a Swarovski karórák mindegyike igazi ékszer – káprázatos szépségű kiegészítő, ami amellett, hogy praktikus, az esztétika oltárán is jócskán áldoz. A márka fókuszpontja, a csiszolt kristály természetesen a karórák megalkotásánál is a főszerepet játssza. Csak, hogy egy példát említsünk, a színes felhozatal modelljei között olyan is akad szép számban, amelyet nem kevesebb, mint 1500-1700 aprócska csiszolt kristály díszit.

Mondanunk sem kell, a pompa és az exkluzivitás, amit ezek a modellek közvetítenek, magasan kiemeli azokat a hagyományos társaik sorából. A Swarovski karórák palettáján egyébként mindenki megtalálja, amit keres, stílustól és egyéni céloktól függetlenül. Nem is kérdéses, hogy az óracsodák megalkotásának az ötlete az örök elegancia jegyében fogant, ám érdemes azt is górcső alá tenni, mi van a „felszín” alatt. Nos, az órák mechanikai jellemzőire sem lehet panasza senkinek, azok ugyanis a méltán híres svájci szerkezettel operálnak, így a precíz működésüket akár előre is borítékolhatjuk.

A pontosan működő szerkezetet zafírból készült karcmentes üveglap védi, ezáltal is szavatolva annak biztonságát. Teljesen mindegy, hogy a bőr vagy a nemesacél szíjú egységeknek szavazunk bizalmat, biztosak lehetünk abban, hogy jól választottunk. A Swarovski karórák tulajdonosai hosszútávon gondolkodnak, hiszen a kedvenc kiegészítőjük több éven keresztül is hű társuk lesz a hétköznapok forgatagában.