Nagyon hasznos a gépkezelő jogosítvány

Munkagép szakszerű kezelése

Mindig szükség van olyan munkagépkezelőkre, akik megfelelő szakértelemmel és biztonságosan tudják irányítani a munkagépeket egy építkezés területén. Ezt a fontos feladatot nem végezheti akárki, csak olyan, akinek van gépkezelő jogosítvány a birtokában.

Az OKJ képzés során lehetővé válik különböző helyhez kötött emelőgépek kezelése és irányítása. A tanfolyamot egy szakmai vizsga zárja. A futódaruk, emelőasztalok, villamosemelők irányításához nincs szükség NKH-s vizsgára.

A gépkezelő jogosítvány minden olyan személy számára elérhetővé válik, aki betöltötte a 18. életévét és rendelkezik az állam által elfogadott szakképesítéssel. A jelentkezéshez szükséges 8 általános iskolai végzettség és át kell esni egy egészségügyi alkalmasságin is.

Miután összegyűlt 10 fő, aki szeretné megszerezni a gépkezelő jogosítványt, akkor fog indulni a tanfolyam. Akik szeretnék elkezdeni a képzést, azoknak lehetőségünkben áll kedvezményes szállást biztosítani a tanfolyam ideje alatt. Az általunk kínált szakmai tudás segítségével számos jól fizető állás közül válogathat a gépkezelő jogosítvány megszerzése után.

Print Friendly, PDF & Email