Ne maradjon otthon a KTM nyeregtáska!

KTM nyeregtáska
KTM nyeregtáska

A jó idő nagyon sok mindenkit kicsal a szabadba. Amennyiben szívesen letesszük az autót és inkább a bringát választjuk járműnek, akkor szerencsés, ha kéznél van olyan tartóeszköz, amibe könnyen bele tudjuk pakolni az értékeinket. A KTM nyeregtáska belső merevítéssel rendelkező változatai kifejezetten megfelelnek ennek a célnak.

Csak annyi a feladatunk, hogy felhelyezzük és máris indulhatunk felfedezni a környékünket kétkeréken. Miért éri meg ezen termék mellett dönteni? Azért, mert stílusos, egyszerű, biztonságos, mindig kéznél van. A KTM nyeregtáska típusból függően el van látva külső fényvisszaverő csíkokkal, ami az éjszakai láthatóságot fokozza, csökkentve az esetleges belesetek kialakulásának a veszélyét, továbbá lámpát rögzítő pánttal rendelkezik és belső leszorító hevederekkel.

Az űrtartalma általában nem túl nagy, de bőven elég, hogy beleférjenek az iratok, némi készpénz, esetenként a tárca vagy az okostelefon. A KTM nyeregtáska hasznos útitárs lesz, ami mindenhová elkísér bennünket. Remekül viseli a természet erőpróbáit és ha nincs rá szükség, egyszerűen eltávolítható. Kiváló befektetés!