Optimális körülményeket biztosít a borhűtő

borhűtő
Borhűtő

A vendéglátásban nagyon adni kell az elsőre apróságnak tűnő részletekre. Ha egy olyan felszolgáló egységben dolgozunk, esetleg üzemeltetjük azt, ahol különleges italok szervírozására sor kerül, akkor mindenképpen rendelkezni kell minőségi tároló szerkezetekkel. Ezt a célt hivatott ellátni a borhűtő, ami képességeiben jelentős fejlődésen ment keresztül.

Úgy tartják, hogy az üdítő nedűt pincében érdemes elraktározni, de vannak olyan körülmények, amikor ez nem oldható meg. A modern technikai fejlesztések révén megszülettek azok a termékek, amelyek éppen olyan körülményeket teremtenek meg, amilyenre az italnak szüksége van. A borhűtő belső paraméterei gombnyomásra állíthatóak.

Amennyiben véletlenül több időre nyitva marad az ajtó, azonnal jelzi a rendszer. Garantált az optimális páratartalom és a szagok eltávolítása is megtörténik aktív szén szűrőegységen keresztül. Az ajtó csukódását az integrált SoftSystem mechanizmus csillapítja, még akkor is, amikor az ezen található rekeszek teljesen meg vannak pakolva. A borhűtő tehát olyan készülék, ami új távlatokat nyit a raktározás terén.