Ösztöke, hogy megfékezze a tomboló ösztönöket

Ösztöke az állat ösztönzésére

Ipari, esetleg öncélú állattenyésztéssel foglalkozik, de megnehezíti a mindennapi teendőit néhány makacs jószág? Gyors és hatékony segítségre vágyik a tomboló ösztönök féken tartásában? Gyakoroljon felejthetetlen pszichológiai hatást az ösztöke segítségével, aminek zümmögő hangja örök érvényű nyomot hagy az állat emlékezetében, kellemetlen élményt társítva a nem megfelelő magatartáshoz.

A Pro 1500 egy alap beugró ösztöke modell, aminek esetében az elemfelhasználás a minimális szintre korlátozódik, valamint lehetségessé válik a vízzel történő tisztítás. 71 centiméter nagyságú polikarbonát szára van, valamint az eszköz 98 centiméteres teljes hossza praktikus használatot tesz lehetővé minden helyzetben, természetesen ez alól kivételt képeznek a vizes közegek.

Kivitelezéséből adódóan, az ösztöke motorrésze tömítve van, így megóvja az agresszív gőzök, kosz, illetve por káros hatásaitól, hosszantartó optimális működést eredményezve. Amennyiben elnyerte tetszését a fent említett eszköz és úgy dönt, hogy szeretne beiktatni egyet gazdaságába, forduljon bizalommal áruházunkhoz!

Print Friendly, PDF & Email