Pamut fonal többféle színben

pamut fonal
Pamut fonal

Ahhoz, hogy a tökéletes ruhadarabot el tudjuk készíteni, nemcsak az anyagnak kell megfelelőnek lennie, hanem a kötőtűnek, a mintának és a színnek is. A pamut fonal talán az egyik legnépszerűbb anyagnak mondható, a divatiparban is rendkívül sokszor dolgoznak vele.

Ezt főként a légáteresztő képességének köszönheti, hiszen remek anyag mind a nyári ruhák, mind pedig a fehérneműk elkészítéséhez. Tulajdonképpen a pamut természetes formájában fehér, barna, esetleg zöldes árnyalatban lelhető fel. Azonban a modern technikáknak köszönhetően, szinte már mindenféle színben megtalálhatjuk a boltokban. Természetesen az alapszínek, mint a fekete, a fehér, a kék, a piros nem hiányozhatnak a választékból.

Azonban már olyan különleges pamut fonallal is találkozhatunk, mint például az északi tenger, a rozsda, a reggeli pára, a farmerkék, vagy éppen a fáradt rózsaszín. Amennyiben Ön is imád játszani a színekkel, keresse fel a nordfonal.hu webshopot és szerezzen be néhányat minden egyedi árnyalatból és alkosson kedvére!