Páraelszívó választási tanácsok kezdőknek

páraelszívó berendezés
Páraelszívó berendezés

Minden lakásban elengedhetetlen a páraelszívó, hiszen főzés közben sok gőz keletkezik, és főleg a téli időszakban jelent ez problémát, amikor nem tudjuk tárva-nyitva tartani a konyhaablakot. Azonban a kiválasztásánál nagyon fontos néhány szempontot figyelembe venni! Több ok miatt is érdemes beszerezni a lakásba egy páraelszívó berendezést.

Nagyon lényeges a készülék formája, stílusa, elhelyezkedése, de figyelembe kell venni a kivezetés lehetőségét, a teljesítményt és a működési zajszintet. Szerencsére hatalmas a választék páraelszívóból, úgyhogy mindenki ki tudja választani az igényeinek megfelelő terméket. Például a watermarkt.hu webáruház termékpalettáján kihúzhatós, fali, kürtős, sziget és beépíthető páraelszívók között válogathatunk. Olyan híres gyártók termékei ezek, mint a Cata, Silverline, Evido, Elica, Davoline és a Nodor.

Ár szerint is dönthetünk, ha használjuk az oldalon lévő termékkeresőt. Igazán elegáns megjelenésű a webshop készletén szereplő Silverline Lykia 1200-60 cm inox páraelszívó, ami szabadon álló vagy szekrény alá szerelhető típus. A vezérlése nyomógombos, légszállítása 139-215 m3/h, a zajszintje pedig 53-58 dB. Ráadásul erre a gépezetre 3 év garanciát is biztosítanak, ami már önmagában jelzi a kiváló minőségét. Nagyon egyszerűen használható, és ha egy ilyen készülék működik a konyhában, biztosan nem fog bepárásodni a vitrin vagy a csempe, bármennyit főzünk is.

Az a legjobb, ha a páraelszívó stílusa és színe egyaránt passzol a konyha és a bútor, valamint a többi berendezéshez is. Ily módon kialakítható a tökéletes összhang, egy olyan miliő, ahol kellemes tartózkodni. Azért lényeges ez, mert sokan a konyhában szoktak kávézni, dohányozni, nagyokat beszélgetni. Egy modern és jól működő páraelszívó kihúzza úgy a párát, mint a cigarettafüstöt a helyiségből. A webshop hatalmas termékpalettáján pedig biztosan ott van az a modell, ami az Ön konyhájában tökéletes szolgálatot tesz. Ezért célszerű felkeresnie az online boltot, ahol kiválaszthatja azt a páraelszívót, amit sok évig használhat.