A páramentesítő rövid bemutatása

Páramentesítő a penész ellen

A termék a dohos, párás helyiségek, például fürdőszobák, pincék, frissen festett szobák levegőjének nedvességtartalmát hivatott csökkenteni. A páramentesítő jól jöhet, ha penészedik a fal, folyik az ablakon a víz, rossz a levegő és a ruhák is nehezen száradnak.

Rengeteg tulajdonsága van, amely miatt sokan kedvelik: energiatakarékosság, digitális kijelző, páratartalom érzékelő, automatikus szabályozás, két ventilátor fokozat, valamint áramszüneti automatikus újraindulás található rajta.

A penészgomba a nyirkos térből szinte kipusztíthatatlan. Az egyetlen hatékony megoldás, ha olyan feltételeket teremt meg, amelyben az nem tud szaporodni. Szüntesse meg a falak nedvesedését, csökkentse a páratartalmat, amely 50-60 % között bizonyul jónak!

A páramentesítő berendezés a levegőt egy ventilátor segítségével először egy nagyon hideg, majd egy nagyon meleg rácson keresztül szívja át. A hideg felületen a víz lecsapódik, ezután az alsó tartályba csöpög. A melegen pedig a lehűtött levegőt a megfelelő hőmérsékletre melegíti fel.