Ponte20 supinált a helyes választás!

Ponte20 supinált cipő
Ponte20 supinált cipő

Sok szülő gondolkodik szüntelenül azon, hogy milyen lábbelit válasszon az első lépésekhez. Vannak, akik inkább a kemény szandálokat részesítik előnyben, amelyek biztonságosan rögzítik a lábfejet, mások a gyönyörű Ponte20 supinált cipő mellett teszik le a voksukat, ami nem dörzsöli a baba érzékeny bőrét és jól eltávolítja a felesleges nedvességet.

Ugyanakkor, minden szülő arra törekszik, hogy gyermeke jó első lábbelit kapjon, ami a véleményük szerint megvédi őket a lúdtalp kialakulásától. A Ponte20 supinált cipő belső részében lévő talpbetét megbízhatóan rögzül a cipő belsejéhez. Fő feladata a láb belső részének megemelése, hogy az anatómiailag helyes formát kapjon, valamint egyenletesen oszlassa el a testtömeg okozta terhelést.

A talpbetétek gyártásához különböző anyagokat használnak. Ez lehet műanyag, szilikon, bőr, parafa és egyéb puha anyagok. Az ilyen talpbetét lehetővé teszi a csontok megfelelő formálódását és az izmok harmonikus fejlődését. A Ponte20 supinált cipő talpa rugalmas, így a futás vagy a járás természetes benne.