Problémáktól mentes költöztetés

költöztetés
Költöztetés

Aki csak tehetné, az egészet lezavarná egyetlen nap alatt. Viszont még belegondolni is rossz abba, hogy egy többtagú családnak mennyi idejébe telik a költöztetés előkészületei. Mivel ezt is lehet profin csinálni, ezért szakikra bízhatjuk a dolgot, akik cserébe leveszik ezt a hatalmas terhet a vállunkról.

Nem kell cipekednünk, nem kell teherautót bérelnünk, nincs szükség megkérni az ismerősöket, rokonokat, hogy segítsenek a rakodásnál, csomagolásnál, stb. Már csak ez a pár dolog is jól mutatja, hogy milyen logisztikai mutatványnak számít az egész költöztetés kivitelezése.

A véletlenre sem bízhatjuk az egészet, lesz, ami lesz alapon, hiszen abból sok jó nem fog kisülni. Szinte biztosan lesz olyan bútordarab, amit végül nem tudunk elszállítani a másik helyre, hogyha saját magunk próbáljuk megoldani a költöztetést.

Az S-Transport szolgáltatásának köszönhetően, ilyesmi viszont fel sem merülhet. Még egy versenyzongora elszállítása is megoldható a több emelet magas csigalépcsős épületből. A költöztetés terén hatalmas tapasztalattal bír az S-Transport.