Remek munkaeszköz a TLS PREDATOR gyémánt vágótárcsa

gyémánt vágótárcsa
Gyémánt vágótárcsa

Amikor gyorsan és nagy hatékonysággal akarunk dolgozni, akkor az első dolgunk legyen beszerezni minden olyan eszközt, ami megteremti a tökéletes hátteret a célunk eléréséhez. A burkolás színterén a gyémánt vágótárcsa elengedhetetlen kiegészítő, amivel nagyon professzionális munkát lehet végezni. A burkolatszintezo.hu oldalon bőséges kínálatot találunk ezen termékekből.

Tény, hogy a hosszanti vágások esetében a kézi csempevágó nagyon gyors megoldást kínál, de ez gyakran nem elég. Sarkoknál gyakran kell olyan szabásokat végezni, amelyek hagyományos módszerrel nem oldhatóak meg, valamint görbe ívek kialakítása sem végezhető el a gyémánt vágótárcsa hiányában. Az sem ritka, hogy ugyanazon felületek éleit azonnal csiszolni szükséges, ilyenkor kifejezetten előnyös a kettő az egyben kombináció.

A TLS PREDATOR gyémánt vágó- és csiszolókorong esetében mindez egyszerre biztosított. Egy olyan kiváló termékkategóriáról van szó, ami alkalmas száraz és vizes körülmények közötti használatra egyaránt. A gyémánt vágótárcsa testén speciális hűtőfuratok lettek kialakítva, amelyek növelik az élettartamot és fokozzák a teljesítményt.