Sexy harisnya kettős funkcióval

sexy harisnya
Sexy harisnya

Vannak olyan ruhadarabok, amelyek első ránézésre nem tűnnek különlegesnek, de közelebbről sok meglepetést tartogatnak. A merészebb sexy harisnya igazán érdekes tulajdonsággal rendelkezik, mert kiválaszthatjuk, hogy melyik része legyen nyitott, amit főleg a másik fél fog élvezni.

Képzeljük el, hogy magunkra vesszük a fekete, mintás harisnyát, szoknyába és magassarkúba bújunk, majd gyertyafényes vacsorával várjuk a párunkat! Igen ám, de az est fénypontjához a harisnyát le kell venni, ami gyakran szakadásban és a kidobásával ér véget. Vagy mégsem? A mindentkapni.hu oldalon olyan modellek is elérhetőek, ahol kiválaszthatjuk, hogy melyik részen legyen nyitva a harisnya, elől, hátul, középen, vagy csak simán alul.

Innentől kezdve a legjobban a másik fél fog meglepődni, amikor észreveszi, hogy nem kell sokat bajlódnia a ruhánkkal. Ez a sexy harisnya biztosan feldobja minden pár éjszakáját és akár anekdotaként is megmarad, miközben a harisnya a hétköznapokban is hordható, az eredeti funkciója szerint.