Sikeresen megoldható a kutya fogkő eltávolítás

kutya fogkő eltávolítás
Kutya fogkő eltávolítás

A fogkő jelenléte megkeseríti mindenki életét, de a kis kedvencek ezt nem tudják szóvá tenni, ezért a gazdik kötelessége rendben tartani a kutyus fogsorát. Miként lehetséges a kutya fogkő eltávolítás anélkül, hogy az állatot el kellene altatni?

Egy ultrahangos technológiával működő fogkefe segítségével megoldható a probléma és még annak a veszélynek sem tesszük ki magunkat, hogy a kutya esetleg megcsípi fogaival a kezünket. Egyébként a kutyafogkő a kemény jutalomfalatok, szárított eledelek és/vagy csontok rendszeres rágásával mechanikus módon is viszonylag sikerrel csökkenthető. A kutya fogkő eltávolítás persze ebben az esetben sem hoz 100%-os sikert, ezért a fogmosás semmiképpen nem maradhat el. Az ehhez szükséges eszközök megvásárolhatóak a patikatars.hu webáruházból.

Az Emmi-dent fogkő-eltávolító például ideális választás, ráadásul igazán kedvező anyagi feltételekkel juthatunk a termékhez. A kutya fogkő eltávolítás egyik legjobb kelléke ez, aminek beszerzését minden gazdinak meg kellene fontolnia.