Stratégákat nevelnek a legendás Minecraft társasjátékok

Egyre nagyobb divat a videójátékokat a filmek vagy az asztali játékok világába adaptálni. A Minecraft társasjátékok 10 éves kor felett javasoltak. A gyermekek és a felnőttek közvetlenül tapasztalhatják meg a jól ismert kalandot a kezeik között.

Az asztali változat szintén elképesztő izgalmakat kínál, ritka blokkokat kell gyűjtenünk, amelyekből látványos elemeket építhetünk fel. Mindenképp óvakodjunk az ellenállóktól! A győztes kizárólag egy bátor és elmés játékos lehet. A Minecraft társasjátékok könnyen megtanulhatóak. Értékes pontokért területlapkákból építkezhetünk és nyersanyagokat bányászhatunk az Overworldben. Emellett fegyvereket kell gyűjtenünk, hiszen a Creeper és a Zombi szörnyek harcra készen támadnak ránk.

Egy játszma akár 60 percig is eltarthat, a résztvevők számától és a kártyák keverési arányától függően. A Minecraft társasjátékok azoknak is önfeledt és tartalmas szórakozást kínálnak, akik soha nem játszottak még a videójátékkal. Fejleszti a stratégiai gondolkozást és segít összetett módon fókuszálni.