A Swarovski gyöngy hatalmas közkedveltsége

Ékszerek egyedi dizájnnal

Ez a család kiváló vállalkozást hozott létre. Biztosan senkinek nem kell bemutatni, hiszen az üveggyártással, kristálycsiszolással óriási hírnevet szerzett, így a céget mindenki ismeri világszerte.

A Swarovski gyöngy is ennek a gyártónak köszönhető, ami káprázatos, gyönyörű és rendkívül közkedvelt napjainkban. Megjelenése tökéletes, a kristályok teljesen szabályosak és egyformák, a precíz gépcsiszolásnak köszönhetően. Nemcsak a napfényben csillog és nem esik ki a foglalatból.

Amennyiben az olcsóbb variáció mellett dönt, akkor javasolt kezdetben csak kismennyiségben rendelni az eladótól és meggyőződni a minőségéről. Az eredeti Swarovski gyöngy előállítását, illetve színét kémiai adalékkal érik el, nem pedig festékkel.

Ennek köszönhetően nem kopik. Az alsó és a felső csiszolási élvonalak szépen, egy vonalban találkoznak. A hamisított Swarovski gyöngy sohasem fog olyan szépen csillogni, mint az eredeti, ebből kifolyólag ha teheti, a kicsit drágább variáció mellett döntsön és tündököljön általuk!

Print Friendly, PDF & Email