Az esküvői DJ feldobja a hangulatot

Eskuvoi DJ

Esküvői DJ

Erre a feladatra érdemes olyan személyt keresni, aki több zenei stílusban tud jó hangulatot teremteni. Az esküvői DJ munkája komoly, hiszen az esemény sikerét, a vendégek és persze az ifjú pár elégedettségét nagyban befolyásolja a tökéletesen kivitelezett és előkészített zeneileg létrehozott műsor.

Jól kell választani, hiszen ha nincs elég tapasztalata vagy nem elég felkészült egy lemezlovas, akkor az bosszúsághoz vezethet. Az esküvői DJ szem előtt kell tartson néhány fontos dolgot, például mikor kell stílust váltani ahhoz, hogy mindenki jól érezhesse magát.

Olvasd Tovább

A PS4 1TB ár most nagyon kedvező

Ps4 1tb ár

Az igazi gamerek szinte szomjazzák a műfaj innovációit, amire az olyan profik, mint a Sony, egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező playstation típusokkal válaszolnak. A PS4 1TB ár jelenleg bárkinek elérhető a games4you.hu webáruházban.

A más néven Playstation 4 Slim a standard Playstation 4 egy úgymond továbbfejlesztett változata. A nagyszerűsége nem az újításai számában, hanem azok lényegében rejlik. Ez az új változat sokkal vékonyabb, könnyebb és csendesebb. Olvasd Tovább

Bowling Sopron a remek szórakozás helye

Bowling sopron

A bowlingot a 19. században játszották először Amerikában, ebből kifolyólag innen is származik. Futótűzként terjedt el világszerte, beleértve Európát is. Magyarország valamennyi városában ismert.

A bowling Sopron területén sem kivétel ez alól. Sokan játékként fogják fel, viszont versenyeket is rendeznek. Egy jó kikapcsolódási lehetőség a gyermekeknek is, mivel így megtanulhatnak csapatban játszani, a sikernek örülni és egymásra odafigyelni. Nagyszerű csapatépítő, sportos játék, amit minden korosztálynak csak ajánlani lehet. Olvasd Tovább

Könnyen lehet alkotni a kötésminták segítségével

Kötésminták

Kötésminták

Vannak, akik nem szeretnek a saját fantáziájuk mentén alkotni, hanem inkább úgy döntenek, hogy előre megadott instrukciók alapján dolgoznak. Természetesen ez semmit nem von le az alkotás értékéből, ezért bárki bátran választhatja a kézimunka során ezt az utat.

A kötésminták főleg a kezdők körében népszerűek, de nyilván vannak olyan középhaladók és profik is, akik így állítják elő a műveiket. A fonalparadicsom.hu oldalon például kaphatóak igazán jó kötésminták, ezért elsősorban ide érdemes ellátogatnia annak, aki kézimunkázni szeretne. Olvasd Tovább

A merítőháló nagy segítség lehet a hal kiszedésében

A merítőháló jó társ

A merítőháló jó társ

Amikor jön a jó idő és kimegyünk a tópartra kicsit pecázni, érdemes odafigyelni, hogy milyen felszerelést viszünk magunkkal. Amennyiben úgy indulunk, hogy biztosan fogunk méretesebb halakat is, mindenképpen legyen nálunk merítőháló. Ennek nagy szerepe van olyan esetekben, amikor nem kimondottan egyenletes a part. Olvasd Tovább

A HD adással többre lehet menni?

HD adás

HD adás

Mivel a magyarok a nemzetközi felmérések szerint rengeteg időt töltenek tévézéssel, ezért kulcsfontosságú, hogy ez a szolgáltatás kifogástalan minőségű legyen.

Szerencsére a HD adással az Invitel megrendelői teljes mértékben meg vannak elégedve, hiszen kiváló színvonalon nézhetik a különféle adók műsorait. További előnyt jelent, hogy a szolgáltatást Magyarországon szinte bárhol meg lehet rendelni, ezért ha úgy gondolja, hogy a HD adással jobban járna, akkor kérdezzen rá az Invitelnél arra, Olvasd Tovább

Milyen filmek vannak a moziban? – 3. rész

Jobbnál jobb filmek

Jobbnál jobb filmek

A Bovaryné egy nagyon híres francia regény, amelyiknek modern feldolgozását nézhetjük most a mozikban. Ez film a Gemma Bovery nevet kapta. Súlyosságot tekintve elmarad a forrástól, ám nem is az a cél, hogy ilyen tekintetben a nyomába érjen, inkább a francia tájban és egy kenyérgazdaságban elmerülő érdekes stílusgyakorlat. A főszereplőt egy volt Bond-lány kapta. A Halálos Iramban 7 című filmet senkinek sem kell bemutatni, hiszen ez a sorozat hatalmas népszerűségnek örvend és ez a rész is egyre nagyobb tömegeket vonz a vásznak elé.

 

Olvasd Tovább

A vicces állatok mindenkit felderítenek

Vicces állatok

Vicces állatok

A legtöbben szeretik a puha kis háziállatokat, s sokan otthon is tartanak belőlük párat. Szerencsére ezek a lények nemcsak cukik és bolyhosak, hanem sok esetben nagyon mókásak is. Nem csoda, hogy a vicces állatok tekintetében gyakran készülnek videók is, hiszen hatalmasakat lehet nevetni a kis szőrmókok láttán. Mivel a négylábúak nem ismerik az emberi világ etikettjét, ezért gyakran fordul elő az, hogy egy szituációban valami teljesen oda nem illő dolgot tesznek. Ez azonban nem feltétlenül jelent problémát, Olvasd Tovább

Milyen filmek vannak a moziban? – 2. rész

Érdekes filmek a mozikban

Érdekes filmek a mozikban

A The Duke of Burgundy leginkább azok számára lesz élvezetes film, akik a Szürke ötven árnyalatáért rajongtak, sőt, ez még azt a filmet is felül tudja múlni, a szadomazo párkapcsolatokban való elmerülés terén. A Citizenfour más embercsoportot céloz meg. Ez egy hatalmas értékű kordokumentum, ami leginkább szomorú, hátborzongató hangulattal rendelkezik. Az NSA-botrányra annak idején az egész világ felfigyelt, ahogyan Edward Snowdenre is. A kiszivárogató bujkált, közben mindenhol keresték, ám ő eközben Hong-Kongban, egy hotelszobában mesélt egy amerikai dokumentumfilmes hölgy kamerája előtt.

Olvasd Tovább

Milyen filmek vannak a moziban? – 1. rész

Új filmek a moziban

Új filmek a moziban

Sokan szeretnének néha beülni egy jó filmre a moziban, ám ez nem sikerül, mert vagy nincs semmi érdekes a mozikban, vagy lemarad a jobbnál jobb eseményekről azért, mert nem értesült ezekről időben. Most könnyedén megismerheti bárki az aktuális kínálatot, hiszen jelenleg több érdekes film is fut a mozikban, amelyek között minden kategória számára van megfogó, amire érdemes lehet beülni. A Bosszúállók: Ultron kora, a már kultikussá vált film második része hihetetlenül látványos, képes megnevettetni az embereket, rengeteg embert vonz a vásznak elé még úgy is, hogy akkora ámulást azért nem vált ki, mint az első Bosszúállók.

Olvasd Tovább