Tahiti utazás a napsütés szerelmeseinek

Tahiti utazás

A komor nyugati kultúra hétköznapjait felcserélné egy-két hét tiszta boldogságra? Ez könnyedén megoldható a Tahiti utazás keretein belül. Hol van ez a sziget és miként lehet megközelíteni? A Francia-Polinézia csodálatos szigetvilágának két legismertebb helye Tahiti és Bora Bora. A többi sziget a belföldi repülőjáratok és hajójáratok segítségével közelíthető meg.

Ezek az édenkerti helyek azoknak valók, akik igazi trópusi élményre vágynak, fantasztikus tájakra, csodálatos tengerpartokkal, buja és zöld hegyekkel, közöttük megbújó számtalan vízeséssel. A Tahiti utazás alatt pazar luxusban van részük a nyaralóknak, köszönhető ez részben a szebbnél-szebb resortoknak és a helyiek kivételes vendégszeretetének.

A Tahiti utazás nemcsak a napsütötte mennyországi hangulat miatt lesz csupa feltöltődés, hanem a mindig boldognak tűnő polinézek által nyújtott életérzésnek is. A Morea Exkluzív iroda kínálatában olyan ajánlatok szerepelnek, amelyek során több szigetre elosztva tölthető el a nyaralás. Ön se hagyja ki!

Print Friendly, PDF & Email