Tanuljuk meg idejében a dugulaselharitast!

dugulaselharitas
Dugulaselharitas

A saját lakás feladatokat és felelősségeket jelent. Az első, amit mindenkinek meg kell tanulnia, az a dugulaselharitas. Költözés után az embernek általában megjön a kedve az evéshez, ami azt jelenti, hogy azonnal a konyhában kötünk ki.

Viszont az étkezést mindig mosogatás követi, így az első naptól kezdve elkezdődik a lefolyó és az ételdarabkák versenye. Szerencsére van néhány extra tipp, ami segít ezekben a pillanatokban. Az egyik biztos lehetőség a meleg víz és a mosogatószer kombó. Egyeseknek talán logikusnak tűnik ez a felállás, azonban sokan még mindig hideg vízzel próbálják meg eltüntetni a zsíros foltokat a tányérokról, pedig tudják, hogy az nem oldódik fel benne. A másik dugulaselharitas módszer a szűrő használata.

Ez az apró tárgy a lefolyó és az ételdarabkák közé kerül, és nem engedi, hogy azok a csövekben kössenek ki. Ha ezeket a lépéseket betartjuk, akkor sokkal kevesebb alkalommal lesz szükség a szifon szétszerelésére, bár így sem fogjuk tudni teljesen elkerülni. Készüljünk fel minden eshetőségre!