Tetőfelújító Budapest területén és környéke

Tetőfelújító Budapest

A tetőszerkezet felújításán töprengő emberek abbahagyhatják az aggódást, ugyanis akad Magyarországon szakképzett ács. Biztosan található kiváló tetőfelújító Budapest közelében is, aki garantálja a munkája minőségét. Garanciát vállal legkevesebb 5 évet, felsőhatár pedig nincs. Az egyik ilyen mesternek a vállalata a Zakariácsok Kft.

Elismert ácsmesterekkel és tetőfedőkkel vezetett cég, akik már 20 éve a szakmában vannak. A vállalatnak nem lehetetlen a jó tetőtér építése, ugyanis nemcsak szakmai, hanem műszaki hozzáértéssel is rendelkezik. Folyamatosan képezi magát mindegyik tagja és ez látszik is a sok elismerésben és oklevélben, amiket a vezető gyártóktól kap

A minőségi tetőfelújító Budapesten és környékén egyaránt vállal munkát, legfőképpen Pest illetve Komárom-Esztergom megyében, vagy Pest megye 100 km körzetében. Az összeszokott csapat már évek óra együtt dolgozik, így a legkihívóbb feladatokra is fel vannak készülve és a munka elvégzésének az útjába nem állhat semmi. Bátran keresse fel őket!

Print Friendly, PDF & Email