Több vállalkozó is fordult pályázatfigyelő céghez 2020-ban

pályázatok
Pályázatok

A jobb megélhetés érdekében sokan vannak, akik valamilyen tudás és megfelelő tőke birtokában úgy döntenek, hogy vállalkozást alapítanak. A cégeket az állam támogatja különféle projektek keretében. Önerőből sokszor lehetetlennek tűnik átlátni a bonyolultabb pályázatok feltételrendszerét.

Ha felfigyelt egy jól hangzó lehetőségre, amiről az interneten értesült, akkor nézze át jobban annak leírását, de ha nem lenne világos valami, akkor ne szégyelljen segítséget kérni! Vannak intézmények, amelyeknek fő céljuk, hogy az államilag meghirdetett nagyobb forrásokhoz közelebb juttassák az igénylőket.

Bizony, a vállalkozása sokkal jobban boldogulhat a kiszámíthatatlanul változó piacon egy nagyobb tőkeinjekcióval, mintha mindent önerőből kellene finanszíroznia. Manapság egyre több Európai Uniós támogatást tesznek közzé, ugyanakkor ezek elnyeréséhez még nagyobb szaktudás kell, mint az állami típusokhoz, továbbá a feltételek megértését az idegennyelv nehezítheti meg. A forrascentrum.hu internetes felületet üzemeltető szolgáltató, a témában jártas több tanácsadót és ügyvédet foglalkoztat, akiknek szakterületük ezeknek a projekteknek a lehívása, ami az igénylők örömére nagyobb százalékban sikerrel végződik.

Ennek a cégnek érdeke, hogy felkutassa az összes lehetőséget, amelyekkel valamilyen formában pénzhez juthatnak a vállalkozások. A Forráscentrum jogászai nemcsak pályázatokat tudnak lehívni, hanem a hitelhez szükséges papírok beszerzésében szintén jártasok. A fenti weboldalon minden érdekelt feliratkozhat egy hírlevélre, ami tulajdonképpen pályázatfigyelésre szolgál és e-mail-ben értesítést küld havi rendszerességgel az újdonságokról.

Természetesen ez előbbi szolgáltatás teljesen díj- és kötelezettségektől mentes, ugyanakkor felettébb hasznos lehet és így jelentős forrásokhoz juttathatja. Azt mindenki saját maga kell eldöntse, hogy a kiküldött lehetőségek közül melyik felel meg legjobban. Ha úgy ítéli meg, hogy belefogna valamelyik projektbe, akkor személyes konzultációt kérhet és ennek keretében egy tapasztalt szakember segíteni fog a részletek kidolgozásában.