Több variánsban kapható az Így neveld a sárkányodat plüss

így neveld a sárkányodat plüss
Így neveld a sárkányodat plüss

Sok gyereknek van külön kedvenc játszótársa, ami gyakran valamilyen főhős az egyik jól ismert rajzfilmből. Nem meglepő tehát, ha a picik rajonganak az Így neveld a sárkányodat plüss figuráért. A 35 centis fogatlant megelevenítő játék egyszerűen a megszólalásig hasonlít a neves éjfúriára. Amennyiben nincs ötletünk, hogy mivel tudnánk igazán örömöt okozni a lurkóknak, akkor itt a tökéletes megoldás!

Már néhány ezresért a miénk lehet az Így neveld a sárkányodat plüss, ami születésnapra, ünnepi alkalomra vagy csak mosolyszerzés érdekében is tökéletes választás. A gyerkőcök bárhová magukkal vihetik és játszhatnak vele, majd este maguk mellett tudva aludhatnak el.

Bár a rendszeres használat mellett előfordulhat, hogy összekoszolódik, a tisztítása nem jelenthet problémát. Akkor is kiváló meglepetésnek számít az Így neveld a sárkányodat plüss, ha olyan kedves ismerősünknek adjuk át, aki rajong a mitikus lényekért, esetleg megszállott gyűjtő. A jatekotthon.hu oldalon megéri körülnézni, mert a mese további szereplőire rábukkanva, összeállíthatjuk a vágyott kollekciót.