Történjen kíméletesen a koszmó kezelése

koszmó kezelése
Koszmó kezelése

Pici korban a babák még nem tudják elmondani, hogy mi az, ami számukra kellemetlen, ezért csak sírnak, ha valamit rossznak éreznek. Szerencsére a koszmó kezelése semmilyen fájdalommal nem jár, valamint a tünetek kialakulását is csak akkor lehet észlelni, amikor az már jelentős méreteket ölt. A fejbőrön történő elváltozás oka a faggyúmirigy túlműködése.

Mivel a korpásódáshoz nagyban hasonlít, így valóban nehéz az elkülönítése egészen addig, amíg a koszmó kezelése valóban nagyobb beavatkozást nem kezd el igényelni. Az elhalt bőrsejtekből történő lerakódástól azért kell mielőbb megszabadulni, mert az alatta található egészséges hámréteg nem jut megfelelően oxigénhez, így könnyedén fertőzés lehet a vége. A nagyobb foltok már kellemetlen szagúak lehetnek.

A koszmó kezelése általában speciális kozmetikumok alkalmazásával oldható meg, amilyen a HerbArting kimondottan erre a célra kifejlesztett terméke. A teljesen természetes komponenseket felvonultató készítmény nem csípi a baba szemét és gyors eredményt biztosít. A koszmó kezelése mellett, a bőr táplálást is elvégzi, így több szempontból megéri alkalmazni.