U alakú ülőgarnitúra négyféle modellben

U alakú ülőgarnitúra

Egyetlen egy modern nappaliból sem hiányozhat a nagy és kényelmes ülőgarnitúra, amin nyugodtan pihenhet a család, de a barátokat is ebben a helyiségben szoktuk fogadni. Egy tágas helyiségbe U alakú ülőgarnitúra ideális választás, ami végtelen kényelmet biztosít.

Ha éppen most szeretne U alakú ülőgarnitúrát vásárolni, keresse bizalommal a komfortbutor.hu webáruházat! A készleten megtalálható Mozaik U alakú ülőgarnitúra több mint 40 speciális elemből lett összeállítva, ezek variálhatóak a lakáshoz, valamint a saját igényeihez. Négyféle típus kapható, hétféle standard, illetve igény szerint egyedi méretben is. Kétféle nyitási mód, fix, fiókos és nyitható elemek teszik még praktikusabbá ezt a modellt.

Ez egy teljesen egyedi U alakú ülőgarnitúra, amilyen biztosan nincs a szomszédnak is. Modern vonalvezetés és trendkövető formák jellemzik, az ülés kényelméért pedig az OptiCom ülésrendszer a felelős, de a tartósságról is gondoskodik. Remekül dönt, amennyiben ezt a komfortos darabot vásárolja meg.