Útmutató a beépíthető postaládákhoz

postaládák
Postaládák

Bár mostanában az elektronikus levelezés előtérbe került, azért néha nagyon fontos értesítéseket kaphatunk postai úton is, amelyeket jó biztonságban tudni. Rengetegféle postaláda létezik, változatos elhelyezésben és megjelenésben, többek között beépíthető változatok megvételére is van lehetőségünk. Az ilyen postaládák beton, tégla, vagy kőkerítésbe építhetők be. Sok típusnak hatalmas előnye, hogy széthúzható, így pedig könnyedén a kerítés vastagságához lehet igazítani. A legtöbb beépíthető postaláda esetében, a bedobó nyílás az utca felőli oldalon, az ürítéshez használt ajtó pedig az udvar felől található.

Maximális biztonságot nyújtanak a borítékoknak, küldeményeknek ezek a postaládák, ráadásul igazán esztétikusak is. Eleganciát kölcsönöznek a kerítésnek, de emellett módfelett ellenálló a szennyeződésekkel és az időjárással szemben. Beépíthető és egyéb típusú postaládák sokasága található meg a zardepo.hu webáruház termékpalettáján, amit ajánlott megtekintenie, ha a személyes vagy céges levelezését szeretné biztonságban tudni.

A kínálatban nagy számban szerepelnek az utcai postaládák, különböző stílusban, sokféle színben és méretben. Egyesek újságtartóval is el vannak látva, a reklámanyagok, szórólapok elkülönítésére. Aztán vannak az udvari postaládák, amelyeknél az utca felőli oldalon lehet bedobni a küldeményeket, a kiürítést pedig belülről végezhetjük, tehát nem kell kimenni az utcára. Hátránya ennek a modellnek, hogy nem látszik sok belőle az utcán, vagyis nem díszíti a kerítést.

A beépíthető postaláda viszont igazán designos is lehet és a webáruházban biztosan Ön is talál olyat, amelyik tökéletesen passzol a kerítéshez, a házhoz, valamint az ízlésének és a céljainak szintén megfelel. Horganyzott acéllemezből készült például a készleten lévő antik bronz színű Benavente beépíthető postaláda, ami porszórással színezett és esővédővel ellátott bedobó nyílással látták el a gyártók. Van rajta műanyag névtáblatartó, a hátsó ajtó lefelé nyílik, zárszerkezete krómozott és 2 darab gyári kulcs tartozik hozzá.