Válassza a páramentesítők közül a legmodernebbet!

Hatékony páramentesítők

A technikai fejlődésnek egyik irányultsága éppen az, hogy minél kevesebb energiafelhasználású, de mégis nagy teljesítőképességű gépeket, berendezéseket alakítson ki.

A páramentesítők terén is sikerült ilyen jellegű eredményeket elérni. A Trotec TTK 50 E párátlanító készülék a jelenlegi piac vezető típusa. Paramétereit és teljesítményét eddig még egyetlen másik készüléknek sem sikerült túlszárnyalnia. Az eladási mutatók is azt bizonyítják, hogy a páramentesítők közül kiemelkedik a Trotec TTK 50 E. A 3,5 literes tartályát nem is muszáj nekünk üríteni, hiszen egy tömlővel könnyen megoldható, hogy a berendezésből egyenesen a lefolyóba kerüljön az összegyűjtött nedvesség. Ennek a típusnak a hátoldalán mosható szűrőbetét található, így nem kell külön pénzt költeni cseréjére.

Működése során a levegőben található port és porcicákat is kiszűri, így egészségesebb környezetet teremt. A Trotec TTK 50 E páramentesítők használatával elejét lehet venni a gomba és a penész megjelenésének, így nem kell tartani a légúti megbetegedésektől sem.