Infra hőmérő lézeres irányzékkal

Infra hőmérő

Vannak olyan esetek, amikor nem elegendő egy hagyományos hőmérő segítsége, mert professzionálisabb eszközre van szükség. Ilyenkor a Műszer Oázis nyújt segítő jobbot. A weboldalon számos infra hőmérő közül tudunk választani.

A benne lévő lézeres irányzéknak köszönhetően, igen pontosan lehet vele méréseket végezni. -50 és +380°C között használható. A segítségével sokkal könnyebb a szivárgás, illetve a hideg áthidalás felfedezése. Az infra hőmérő a kijelzőjén azonnal megmutatja, hogy hol van szükség a szigetelésre.

Olvasd Tovább

A klíma akció éjjel-nappal fellelhető

Klíma akció

A hagyományos üzletek, valamint az online áruházak rengeteg terméket forgalmaznak, amelyekre nap mint nap igényt tartanak az emberek. A klíma akció során, jutányos összegben tehet szert a termékre.

Ha a split típusú légkondicionáló mellett dönt, garantáltan nem fog benne csalódni. Érdemes megemlíteni, hogy rendkívül halkan működik, ezáltal nem fogja Önt zavarni pihenés vagy tévénézés közben. Két részből áll, ez azt jelenti, hogy egy beltéri és egy kültéri egységet foglal magába.

Olvasd Tovább

Vonóhorog 5 év garanciával

Vonóhorog

A Thule/Brink vállalat jelenti az ideális választást, ha autókhoz való felszerelést szeretne vásárolni. A vonóhorog háromféle verzióban vehető meg. A stilusosutazas.hu kínálatában található levehető, kihajtható és szállításra használható típus.

Nagy előnyt jelent, hogy a vállalat 5 éves garanciát ad a termékeire. Az alkatrészek utánpótlása sem okoz gondot a hatalmas készletnek köszönhetően. A vonóhorog az autó gyári rögzítési pontjaihoz illeszkedik. Olvasd Tovább

A forradalmian új Nike Magista

Nike Magista

Az elmúlt években elképesztően sokat változott a foci, amire jó példa, hogy a statikus játékot szinte teljes mértékben felváltotta a folyamatos, dinamikus mozgáson alapuló játék. Ehhez persze alkalmazkodniuk kellett a felszereléseket biztosító gyártóknak is. A Nike nagyon hamar választ is adott a változásra.

Ezt a választ a Nike Magista lábbeli jelentette, amelyik minden téren forradalmi kelléknek számít, amit egyre több sztár hord. Miért is lehet erre szükség és mi okból nem állják meg már a helyüket a régi futballcipők? Főleg azért kell a sztároknak a Nike Magista mellett dönteni, mert a játékban diktált tempó hihetetlen. Erre példa, hogy a támadószekcióban lassan a posztok is eltűnnek. Olvasd Tovább

Megbízható és strapabíró Kyocera nyomtatók

Kyocera nyomtató

Egyre kevesebben döntenek az olcsó dolgok vásárlása mellett. Különösen, ha olyan eszközt szeretnének vásárolni, ami fontos munkájuk során. Egy eszköz kiesése, lehet, hogy nem okoz pénzbeli veszteséget, de javítási költséget mindenképp és utánajárást is.

Ezért fejlesztették a Kyocera nyomtatók minden részét gondosan. A gondos tervezésnek meg is lett az eredménye, hiszen alacsony működési költséggel, gyors munkával, tölthető patronnal egy megbízható munkatársat kapnak mindazok, akik a Kyocera nyomtatók vásárlása mellett döntenek. Olvasd Tovább

Számos helyen van használt PC eladó

Használt PC eladó

Otthoni felhasználásra, figyelembe véve napjaink modern számítástechnikai eszközeinek teljesítményszintjét, szinte bármilyen számítógép megteszi. Az ebyte.hu kínálatában számos használt PC eladó az ország több pontján.

Eltekintve a videojátékok magas hardver igényétől, általános felhasználásra a legtöbb konfiguráció jól végzi a feladatát. A használt jelleg ebben az esetben nem igazán jelenthet problémát, maximum egy alapos portalanítás szükséges, azonban ha viszonteladónál van használt PC eladó, biztos lehet benne, hogy tiszta és működőképes állapotban viheti haza újdonsült műszaki eszközét. Olvasd Tovább

Gondtalan élet a párásító készülék jóvoltából

Párásító készülék

A teljesen nedvességmentes levegő egy lakásban igen kellemetlen lehet. Szabaduljon meg a gyötrően száraz levegőtől a párásító készülék segítségével!

Ha olyan tüneteket észlel magán, hogy minden áldott reggel kaparó torokkal ébred vagy folyamatosan köhögési ingere van és többszöri orvosi vizsgálat sem mutatott ki semmilyen kóros eltérést, érdemes megmérni a lakása levegőjének nedvességtartalmát. Ha a mérés 40% alatti értéket mutat, javasolt elgondolkozni a párásító készülék beszerzésén. Olvasd Tovább

A műkörmös UV lámpa segít a céljaink elérésében

Műkörmös UV lámpa

A legtöbb cél elérése eszközöket feltételez az életünk minden területén. A csodálatos körmök megvalósítására is igaz ez, ugyanis a műkörmös UV lámpa nélkülözhetetlen ennek elérésében. A fontossága már biztos helyet szolgáltat a szépségszalonokban, de már egyre több nő otthonában is megtalálható. A gellakk.com oldalon több modell is a rendelkezésünkre áll, amiből ár vagy típus szerint választhatunk.

Természetesen találni klasszikusabb kivitelezésűt, de akad egészen modern műkörmös UV lámpa is, mint amilyen az oldalon található szenzoros és időkapcsolós darab. Ennek a terméknek sok előnyös tulajdonsága van. Olvasd Tovább

Monsoon ruha a nélkülözhetetlen ruhatári kellék

Monsoon ruha

Célszerű úgy megválogatnunk a saját és gyermekünk ruhatárának minden darabját, hogy a nyári hatalmas melegekben megtaláljuk benne a teljes komfortot nyújtó lenge darabokat. Felhozatalunk változatos darabjai lehetővé teszik, hogy megtalálja a leginkább megfelelő nyári darabokat, akár egy Monsoon ruha kényelmesre szabott, mégis impozáns megjelenést nyújtó modelljében.

Amennyiben kislányát komfortos és egyben esztétikus ruhába szeretné öltöztetni, akár az iskolába, akár jeles eseményekre, esetleg a nyaralásra kíván néhány új darabot beszerezni, a Monsoon ruha kitűnő választásnak bizonyulhat. Olvasd Tovább

LEGO vásárlás karácsony előtt

LEGO vásárlás

Szépen lassan közeledik a december, ezért sok szülő kezd el azon gondolkodni, hogy mit vegyen majd ajándékba a gyermekének mikulásra vagy karácsonyra. A LEGO vásárlás minden gyerek álma, ezért senki nem fog vele mellé.

Főleg a kisfiúk örülnek neki, de újabban egyre több olyan fajtát lehet kapni, ami a kislányoknak való. Az internetről népszerű rajzfilmekkel kapcsolatos kollekciók is megvehetőek, amelyek telitalálatot jelenthetnek abban az esetben, ha a kicsik szeretik az adott sorozatokat. Olvasd Tovább