A munkás bakancs védelmet biztosít

Extrém helyekre tervezett cipők

A nehéz terepen szükség van a jó tapadásra és a megfelelő védelemre. A munkás bakancs számos olyan előnnyel bír, amit semmi nem helyettesíthet. Egyedi kialakításának köszönhetően, a nehéz körülmények sem okoznak neki problémát.

Nem kell minden lépés közben óvatoskodni, nehogy megsérüljön a lábunk, mert a munkás bakancs akár a savas anyagoknak is ellen tud állni, az anyagának köszönhetően. Bármilyen területen át lehet vele gázolni úgy, hogy közben kényelmes, stabil tartást ad a lábfejnek meg a bokának.

Olvasd Tovább

Bőséges a választék a vicces ajándék kategóriájában

vicces ajándék

vicces ajándék

Bármennyire is unalmas legyen egy buli, azonnal fel lehet dobni egy jópofa maszk segítségével. Egyszerre aranyos és figyelemfelkeltő például az unikornis, amit egyetlen mozdulattal fel tudunk húzni a fejünkre. Teljesen zárt, így a viselőjének kiléte titokban marad a buli ideje alatt. Az ilyen típusú vicces ajándék azonnal megrendelhető a Dilivihar webáruház oldalára kattintva. Felnőtt méretben kapható, így gyermekek nem hordhatják. Az unikornis orrlyukán lehet kikandikálni, de a viselése semmiképpen sem ajánlott biciklizéshez vagy vezetéshez. A gumiból készült maszkon kívül, más vicces ajándék is kapható itt.
Olvasd Tovább

Biztonságosan használható álló ventilátor

 álló ventilátor

álló ventilátor

A biztonságosan használható ventilátor túlmelegedési védelemmel van ellátva, csúszásmentes talpakat kapott, így biztosak lehetünk abban, hogy nem mozdul el a helyéről. Több sebességfokozattal és dőlésszöggel rendelkezik, amelyeket igényeink szerint tudunk váltogatni egymás között. Az álló ventilátor magassága állítható, annak megfelelően, hogy hová szeretnénk helyezni. Vízszintes forgatása automatikus, de bármikor kikapcsolható. Speciális védőráccsal van ellátva. Zajszintje nem haladja meg az ötven decibelt.
Olvasd Tovább

Virágos falmatrica az otthon csinosításához

Virágos falmatrica

Kulcsfontosságú, hogy mindenki jól érezze magát az otthona falai között. Ma már több olyan termék közül is lehet válogatni, amivel könnyen elvégezhető a dekorálás feladata. A virágos falmatrica főleg a hölgyeknek fog tetszeni, a szép mintáinak köszönhetően.

A matricasziget.hu oldalon mindig lehetséges a vásárlás, a hatalmas kínálatnak köszönhetően. Többféle virágos matrica is van a bővülő kínálatban. A legtöbb vásárló a felirattal ellátott típusokat kedveli, de a készletben vannak sima modellek is. Olvasd Tovább

Lekerekített formákkal készült kártyafüggetlen mobilok

 kártyafüggetlen mobilok

kártyafüggetlen mobilok

Mobiltelefon vásárlásánál figyeljünk oda, hogy a készülék kártyafüggetlen legyen, hiszen így biztosak lehetünk abban, hogy az bármelyik hálózatban tökéletesen tud működni. Többféle modell és típus között tudunk válogatni, ha a Totalmobile webbolt oldalára kattintunk. A kártyafüggetlen mobilok strapabíró kialakítással rendelkeznek. Akkumulátoruk hosszú ideig bírja és nehezen merül le, még akkor is, ha állandó használatnak vannak kitéve. Videofelvételeket, képeket könnyedén tudunk nézegetni a segítségükkel. Egyedülálló szórakoztatási élményt tudnak biztosítani. Bluetooth kapcsolat kialakítására képesek.
Olvasd Tovább

Friss levegőt minden helyiségbe: hővisszanyerős szellőztető

Hővisszanyerős szellőztető

Hővisszanyerős szellőztető

Mivel életünk jelentős részét zárt légtérben töltjük, fontos, hogy a körülöttünk lévő levegő minősége megfelelő legyen, sokat számít az egységes és tömör légtér. Ebben segít a hővisszanyerős szellőztető készülék, amely frissen és tisztán tartja a levegőt, és még energiatakarékos is, ugyanis hőveszteség-minimalizálás mellett működik.

A szennyezett levegő károsíthatja a tüdőt és az egész szervezetet, ráadásul a szellőztetés során a friss levegő mellett egyéb anyagok is beáramlanak, amelyek árthatnak. A párás levegő miatt pedig a gombák és baktériumok szaporodhatnak el a belső terekben. Olvasd Tovább

Aranyékszerek különféle díszekkel

Aranyékszerek

Aranyékszerek

Nem könnyű kiválasztani, melyik ékszer mutatna a legjobban a szettekhez, ezért folyamatosan kísérletezni kell. Erre kitűnő alkalmat nyújt az ekszershop.hu oldal, ahol gyönyörű aranyékszerek közül lehet válogatni. Különösen a medálok között érdemes körülnézni, hiszen a tervezők ebben az évben is kitettek magukért.

Például az uraknak biztosan tetszeni fog a bikás változat, amely férfias erőt sugall. Az aranyékszerek között van delfines modell is, ami a gyerekek esetében jelenthet különösen jó vételt. Persze a hölgyek is megtalálhatják a számításukat a honlapon, hiszen a kínálat folyamatosan bővül. Olvasd Tovább

A könyökmankó magasság függvényében szabályozható

Könyökmankó

Könyökmankó

Születési rendellenességek, esetleg különféle módon kialakult balesetek, rossz mozdulatok révén, speciális támasztást biztosító eszközre van szükség. A könyökmankó képes mentesíteni a terhek alól az alsó végtagokat, mindezek mellett pedig biztonságos járást szolgáltat.

A www.med12.hu weboldalon ez az orvosi eszköz remek áron szerezhető be. A termék egyik előnye, hogy kiválóan lehet a magassághoz igazítani, a 10 eltérő fokozatnak köszönhetően. Továbbá, a személyre szabottság mellett, nehezebb terhekkel is megbirkózik, egészen 150 kg-os súlyt bír el. Olvasd Tovább

Fajátékok kisfiúknak és kislányoknak

Fajátékok

Fajátékok

A rokonok általában nagy bajban vannak, ha közeledik a karácsony, mert nem tudják, milyen meglepetést vegyenek a kisgyerekeknek. Ilyenkor sokan gondolkodnak el azon, vajon a fajátékok örömet fognak-e okozni a családnak. A tapasztalatok szerint a kicsiknek tetszenek az ilyen meglepetések, ezért érdemes szétnézni az Akebia Játék oldalán.

Persze a rendelés során azt is figyelembe kell venni, hogy a megajándékozni kívánt gyermek kisfiú vagy kislány. Például a fiúknak inkább a barkácsolással és építéssel kapcsolatos fajátékok tetszenek, a kislányok pedig a babás vagy főzőcskézős készleteket részesítik előnyben. Olvasd Tovább

A fali matricák mindenkinek tetszenek

Fali matricák

Fali matricák

A 21. században már számtalan módszer közül választhatunk, ha szebbé szeretnénk varázsolni a szobánkat. Például, a fali matricák felragasztásával könnyen és gyorsan érhetjük el a célunkat.

Egyre gyorsabban terjed ez a trend az előnyeinek köszönhetően, ezért mi is bátran tehetünk vele egy próbát. Látogassunk el a Matricasziget weboldalára, ahol a fali matricák között biztosan találunk valami szépet! Akkor sincs baj, ha valami különlegességet keresünk, hiszen a kínálatba folyamatosan érkeznek az újdonságok. Olvasd Tovább