Világszínvonalú Konecranes bakdaruk

bakdaru
Bakdaru

Az emelő berendezések az erőművek felszerelésének fontos segédeszközei, különösen az építési szakaszban és a karbantartás során. A villamosenergia-ipar sajátos követelményeinek való megfelelés érdekében, a bakdaru úgy van megtervezve, hogy nehéz körülmények között is hatékonyan működjön, valamint biztosítsa a szükséges pontosságot, biztonságot és megbízhatóságot.

A Konecranes vállalat minden típusú erőműnek kínál bakdarukat, a hagyományos széntüzelésű erőművektől kezdve, a nagy víz- vagy a távoli szélerőművekig. A Konecranes olyan berendezéseket tervez és gyárt, amelyek megfelelnek a különféle energiaipari létesítmények speciális követelményeinek.

A Konecranes emelő berendezések tervezése biztosítja azok megbízhatóságát, tartósságát, alacsony karbantartási szükségleteit és a magas szintű biztonságot az egész életciklus során. A cég évtizedek óta technikai támogatást nyújt az energiaipari vállalatoknak és továbbra is fejleszti azokat a szolgáltatásokat, amelyek célja a bakdaru üzemeltetés költségeinek csökkentése.