Volt már valaha egy felnőtt wellness hotelben?

Egyes weboldalakon (mint például az erlavilla.hu) olyan szállodákat nézhet meg, ahol az édes kettesben eltöltött időn van a hangsúly.

Olyan szállodába vágyik, ahol nem kell mások gyermekeit hallgatnia? Megszabadulna a mindennapok zajaitól és kellemetlenségeitől? Szeretne új kapcsolatokat kiépíteni, más felnőttekkel is társalogni? Ez esetben az Erla Villa szolgáltatásait érdemes választania! Egyes weboldalakon (mint például az erlavilla.hu) olyan szállodákat nézhet meg, ahol az édes kettesben eltöltött időn van a hangsúly.

Az egész szállás a luxusról és a hangulatosságról szól. Egyáltalán nem fogadnak 14 éven alul gyermekeket. A villának szigorú szabályai vannak a tinédzserekre vonatkozóan is, amelyeket be kell tartani. A javában üzletemberekből és fiatal párokból álló vendégsereg egyetlen célja a pihenés. A felnőttbarát hotelek általában arról ismertek, hogy nem lehet sikítozó és rohangáló csemetéket látni bennük.

Amikor megérkezik az ember, akkor egyfajta nyugodtság fogja el a testet, hiszen nincsenek hangoskodó és zajongó lurkók, akiket képtelenek a szülők sok esetben megfékezni. Az Erla Villában kötöttségek és időkorlát nélkül lehet wellnessezni a medencékben és a szaunákban. Akár még masszázsra is előjegyeztetheti magát és párját, amit a recepciónál tud megtenni. A szállodában valóban átadhatja magát a pihenésnek és a relaxációnak. Sem az étteremben, sem a wellness részlegen nem fog összetalálkozni zajos lurkókkal. Sokan azért járnak a villába, hogy egy kicsit magukkal foglalkozhassanak, elmélyülhessenek és relaxálhassanak.

Valóban zavaró tud lenni, amikor a gyermekek fel-alá rohangálnak a lépcsőkön, vagy amikor a szülők reggelinél, vacsoránál a kicsiket fegyelmezik. Ettől egyáltalán nem kell tartania, hiszen a hotelben egyáltalán nem lesz ilyesmi. A fedett wellness részleget teljes mértékben díjmentesen és korlátlanul alkalmazhatják a kedves vendégek. A beltéri és kültéri terasz még komfortosabbá és igényesebbé varázsolja az egész szállodát. Amennyiben szeretne már most foglalni szállást, akkor azt is megadhatja, hogy milyen extra szolgáltatásokkal vagy szobabekészítésekkel várják a szakemberek.

Print Friendly, PDF & Email