Vonóhorog 5 év garanciával

Vonóhorog

A Thule/Brink vállalat jelenti az ideális választást, ha autókhoz való felszerelést szeretne vásárolni. A vonóhorog háromféle verzióban vehető meg. A stilusosutazas.hu kínálatában található levehető, kihajtható és szállításra használható típus.

Nagy előnyt jelent, hogy a vállalat 5 éves garanciát ad a termékeire. Az alkatrészek utánpótlása sem okoz gondot a hatalmas készletnek köszönhetően. A vonóhorog az autó gyári rögzítési pontjaihoz illeszkedik. A vonószem elhelyezkedése minden szempontból megfelel a szabályoknak. A weboldalon fel van sorolva, hogy milyen autótípusok esetében jöhet szóba a beszerelés. Több mint negyvenféle márkáról beszélhetünk, tehát az autótulajdonosok többségének érdemes innen válogatnia.

A honlapon néhány videót is meg lehet tekinteni a vonóhorog használatáról. Tisztán látszik, hogy magas színvonalú termékről van szó, tehát a felszerelése után biztosan remekül helyt fog állni. Az ára rengeteg tényezőtől függ, ezért a márkabolt munkatársait kell megkérdezni, hogy mennyit kell érte fizetni.

Print Friendly, PDF & Email