Wellsoft anyag nemcsak babaruhákhoz

Ki ne szeretné ezt a szintetikus szövetet, amihez a bolyhos és puha szálainak köszönhetően olyan jólesik hozzábújni? A wellsoft anyag Japánban jelent meg, ők találták ki az ultra finom szálakból készült textil előállításának technológiáját, amit leginkább háztartási cikkek, pizsamák, fürdőköpenyek és takarók varrására használnak. Emellett törölközőket és babaruhákat is készítenek belőle. A wellsoft anyag puha, tökéletesen felszívja a nedvességet és kényelmet nyújt.

A puhaság tekintetében egyetlen más szövet sem hasonlítható össze vele. A tapintása annyira kellemes, hogy nemcsak a gyermekek, hanem a felnőttek is szívesen viselik a belőle készült termékeket. A lágysága ellenére, a szövet nagyon tartós és hatalmas számú mosást képes elviselni. A tisztításkor gyengéd mosószereket és legfeljebb 30 fokos vízhőmérsékletet ajánlott használni. A termékeket nem szükséges vasalni, mivel használat közben kisimulnak. A wellsoft anyag további előnye, hogy a felületén nem képződnek bolyhok, még hosszantartó viselés esetén sem.

Gyakran hasonlítják a frottír anyaghoz

Sokak szerint ez az egyik legjobb nedvszívó képességgel rendelkező szövet. Leggyakrabban törölközőket készítenek belőle, néha pelenkákhoz használják, bár vannak olyan ruhadarabok is, amelyek varrásánál szintén nagy sikereket érhetünk el vele. A frottír anyag szálainak speciális szövése miatt, a textil nagyon gyorsan felszívja a nedvességet. Ennek a különleges tulajdonságának köszönhetően, lepedők és matrachuzatok is készülnek belőle.

Hogy ezek az ágyneműk sikeresen el tudják látni a rájuk bízott feladatokat, először is vízálló szövetből kell lenniük. A frottír anyag speciális összetétele lehetővé teszi a levegő jó átjutását is, a nedvesség megtartása mellett. Ezt a szövetet széles körben használják különféle lakástextíliák varrására. Különböző színek, folyamatosan magas minőség, megfizethető árak, állandó akciók és kedvezmények. Erre számíthat, ha a Szaketexnél vásárol frottír anyagot! Lépjen kapcsolatba velünk és mi segítünk a céljainak megfelelő szövet kiválasztásában!